We hebben de passie om
organisaties en mensen
verder te brengen.

Hoogste advieskwaliteit, laagste drempel

U kunt van ons de uiterste advieskwaliteit en een losse omgangsvorm verwachten. De inhoud moet beter dan goed zijn; vooruitziend en vindingrijk. En de omgang? Wat ons betreft lekker laagdrempelig. U kunt ons makkelijk bereiken en heeft direct de juiste persoon aan de lijn. Dat zorgt voor een snel begrip van uw situatie. Klinkt normaal? Dat vinden wij ook.

Complexe vraagstukken, eenvoudige antwoorden

We werken niet voor, maar met onze klanten. Dat vraagt iets van u, namelijk dat u ons inzicht geeft in uw organisatie en motieven. En ook veel van ons. Dat we ons echt verdiepen in uw business en voorbij de voordeur kijken. Dat we verder en breder kijken dan u zou kunnen vermoeden. Dat we verbanden leggen en zien dat een oplossing links een gapend gat rechts kan veroorzaken. En dat we vooruit kijken. Uw kwestie van vandaag, bezien in het licht van morgen. We plaatsen het onderwerp verloning in het perspectief van kostenbeheersing, employee engagement, productiviteit, efficiëntie en innovatie. Welke quickwins we ook nastreven, voor ons is een duurzaam loon- en personeelsbeleid met maatschappelijk draagvlak graadmeter voor succes.

Een heldere uiteenzetting van scenario’s

U mag het nodige inlevingsvermogen van ons verwachten. U ontvangt geen rapporten over de risico’s van wetswijzigingen. Wetswijzigingen plaatsen we in het perspectief van uw organisatie. Welk effect hebben ze op uw processen en op de relaties met opdrachtgevers of met derden? We bieden een heldere uiteenzetting van de kansen en risico’s, opgetekend in scenario’s. Praktisch en begrijpelijk. Vervolgens denken we hardop met u mee. Welke richting moet het uitgaan? Wat past bij uw organisatie? Zodat uw beslissing weloverwogen kan zijn.

Binnen de regels, buiten de paden

Het geeft voldoening om kansen te ontdekken die leiden tot een concurrerend voordeel. Hiervoor is een groot begrip van ondernemen, van de (bewegingen in de) markt en van de wet- en regelgeving van belang. Onze jarenlange kennis en ervaring, opgebouwd bij de big4 in onze markt, stelt ons in staat om creatief te kunnen zijn. Het bekijken van uw vraagstuk in de breedte, fiscaal en arbeidsrechtelijk én in het licht van de uitdagingen van de toekomst, leidt tot vindingrijke scenario’s met nieuwe openingen en kansen.